avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare imprumut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare imprumut

Buna ziua!
Exista sanse sa mi recuperez banii imprumutati unei persoane in instanta , avand ca dovada discutii pe Messenger, chitante western si viramente bancare.Mentionez ca acum o luna n a dat curs notificarii trimisa de un birou judecatoresc.
Sa fie pierdere de timp?
Cel mai recent răspuns: Btrp2707 , utilizator 15:14, 2 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Av. Moraru a scris:

Nu este pierdere de timp daca aveti dovezi.
Daca este o suma importanta de bani va sfatuiesc sa va angajati si un avocat sa va reprezinte.

Btrp2707 a scris:[/
Asa am sa fac, va multumesc pentru raspuns!

Av. Moraru a scris:

Nu este pierdere de timp daca aveti dovezi.
Daca este o suma importanta de bani va sfatuiesc sa va angajati si un avocat sa va reprezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea unei sume imprumutate boris81 boris81 am trimis din italia o suma de bani imprumut unei cunostinte, care din intamplare este avocata, aceasta refuza sa-mi inapoieze suma, ... ce sanse si pe ce cale ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie fara inscrisuri smmg smmg buna ziua, acum 8 luni am imprumutat unui prieten o suma de 2.000 lei cu promisiunea acestuia de a-i inapoia in 2 luni....nimic pana in momentul de ... (vezi toată discuția)
Bani de recuperat costistr costistr Am dat bani unui prieten prin virament bancar pe western Union este vb de 500 de euro iar acum nu mai răspunde la telefon ce pot face ? Mulțumesc (vezi toată discuția)