avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere

Pentru permisul de sedere pentru sot care l am depus acum vreo 40 de zile ne au dat o “data programarii” asta este pentru Ridicare permis sau ce altceva ??

Alte discuții în legătură

Permis sedere temporara expirat si schimbarea adresei cat dureaza reînnoirea bubulina12 bubulina12 buna ziua .. sotul meu , cetateam costarican a fost posesorul unul permis de sedere temporar acare a expirat .La sase luni de la expirare am depus ... (vezi toată discuția)
Sunt din rep. moldova casatorita cu roman veronica1981 veronica1981 Va rog sa ma informați,cine a trecut prin astfel de situație.sunt casatorita de 8 luni,inregistrarea casatoriei a fost in romania.am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Am angajat cetateni nepalezi cu cim pe perioada nedeterminata ... YoAlle YoAlle Am angajat cetateni nepalezi cu CIM pe perioada nedeterminata . Pana reusim sa li se elibereze permisul de sedere putem obtine NIF de la ANAF chiar daca CIM ... (vezi toată discuția)