avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nereguli la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nereguli la locul de munca

Am si eu o nedumerire,si anume daca lucrez pe postul de casiera sunt obligată să completez in registrul de bani personali ce sume am la mine cand vin la muncă?din ce am citit pe net legea a fost scoasă din 2015 din legislație si nu mai este obligatoriu.Asadar întrebarea mea este acum,în prezent,in anul 2017 sunt obligată de lege sa completez registrul de bani personali? Si inca o chestie care ni se cere este sa arătăm unei colege geanta la plecare din incinta ...asta in conditiile in care avem camere video peste tot....am aceeasi intrebare:Sunt obligată de lege sa arat geanta la control cand plec?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 4 Decembrie 2017
Completarea unui Caiet(registru) cu bani personali poate fi legal pretinsa in unele posturi de casiera(de ex. casiera schimb valutar, casiera ghisee banci, etc). De asemenea aceasta obligativitate ar poate fi prevazuta in Fisa postului sau in Regulamentul intern pe care probabil le-ati semnat la angajare. De asemenea daca in unul din aceste documente exista o prevedere privind obigatia personalului angajat de a prezenta geanta la control lla plecarea de la locul de munca si dvs. ati semnat aceste documente, ar fi normal sa va si conformati!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin Legea nr. 186/2015 sunt eliminate articolele potrivit carora angajatii trebuie sa inscrie banii pe care ii detin in Registrul de bani personali.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cotract de munca pe perioada determinata gabiTL gabiTL Am fost angajata cu CIM pe perioada determinata de 3 luni, casiera, urmand a-mi face angajarea pe perioada nedeterminata cu CIM la expirarea primei perioade. ... (vezi toată discuția)
Caiet pentru declararea banilor personali la intrarea in magazin ina 64 ina 64 buna ziua, trebuie din nou intocmit caietul pentru declararea banilor personali la intrarea in magazin,a aparut vreo lege in acest sens? ieri au fost cei de la ... (vezi toată discuția)
Registrul de bani personali goplanet goplanet Daca legea nr.185 de aprobare a O.UG nr.8/2015 a modificat ordonanta in sensul ca s-au sters art.3, 6 si 7 cu privire la bacsis si registrul de bani personali ... (vezi toată discuția)