avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchidere pfa cu datorii la stat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchidere pfa cu datorii la stat

Sotul are pfa si vreau sa o închid dar are datorii la finante pot să o mai închid dac a da cum
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: siuzzie9 , utilizator 20:55, 13 Decembrie 2017
Da se poate radia. Va prezentati cu toate actele in original la Registrul Comertului/ANAF in functie de unde a fost infiintat. Dar sa stiti ca de datorii nu scapati. Ele merg in continuare pe CNP si se vor calcula penalitati si dobanzi in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa r. hanes r. hanes Buna ziua. Va rog sa-mi detaliati pasii care trebuie urmati pentru inchiderea unui PFA. Multumesc. (vezi toată discuția)
Recuperare taxe pfa bogo26 bogo26 Salut, Pana prin Aprilie am lucrat pe PFA, dar nu am fost sa il inchid. De atunci lucrez pe contract si imi platesc toate taxele. In urma cu doua luni ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa ContSters488364 ContSters488364 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti ce pasi am de urmat pentru a radia un PFA. Precizez ca l-am infiintat in 2015 ,dar nu am avut nici un fel de activitate ... (vezi toată discuția)