Acum, pelive.avocatnet.ro,are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența
Pana prin Aprilie am lucrat pe PFA, dar nu am fost sa il inchid.
De atunci lucrez pe contract si imi platesc toate taxele.
In urma cu doua luni am primit notificare de la ANAF ca trebuie sa platesc si am primit poprire pentru ~3400 de lei, ce i-am platit saptamana trecuta. Am presupus ca o sa il inchida din oficiu din moment ce mi-au facut poprire, dar am fost azi la ANAF si am aflat ca ma taxeaza in continuare.
Maine merg la registul comertului sa il inchid. Da, stiu ca-s retard ca nu am fost la timp sa il inchid #-o. Exista ceva sanse sa imi recuperez banii, sa macar sa nu mai donez in continuare?
Mergeti urgent la registrul comertului si depuneti actele pentru a radia pfa-ul (sa aveti la dumneavoastra actele de pla infiintarea pfa, in original). Apoi cu copie dupa decizia de la registrul comertului mergeti la finante unde depuneti d220, d200 cu situatia realizata din 2016 si d601 pentru perioada din 2016. Veti primi apoi decizie de impunere in care va aparea valoarea pe care o veti avea de primit. Abia dupa ce primiti decizia, veti face cerere de incasare a acestor bani.
Suspendare pfa
raulroman
Situație: doresc sa intru în concediu creștere copil și trebuie sa suspend activitatea PFA unde mai am de plătit pentru anul trecut în jur de 3500 de lei ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.