avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Suspendare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Suspendare PFA

Situație: doresc sa intru în concediu creștere copil și trebuie sa suspend activitatea PFA unde mai am de plătit pentru anul trecut în jur de 3500 de lei impozit etc.. Trebuie achitata acum aceasta suma? Sau o pot achita după ce voi depune dosarul la primărie pentru CCC? Voi putea depune dosarul la primărie cu aceasta datorie?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:09, 7 Ianuarie 2017
Trebuie sa achitati din urma datoriile, apoi mergeti la registrul comertului (cu actele in original de la infiintarea pfa) sa depuneti actele si va vor da dupa cateva zile o hartie dupa care faceti copie si mergeti la finante unde veti depune d220 si d200.Sa depuneti si d601 pentru a va scoate din evidente si de la plata contributiei la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare intreprindere individuala P_Razvan_Alin P_Razvan_Alin Buna Ziua, Detin o I.I. cu sediul in proprietatea privata in jud. Calarasi. De ceva timp firma nu mai aduce profit si nu as vrea sa o mai tin activa. Am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxe pfa bogo26 bogo26 Salut, Pana prin Aprilie am lucrat pe PFA, dar nu am fost sa il inchid. De atunci lucrez pe contract si imi platesc toate taxele. In urma cu doua luni ... (vezi toată discuția)
Transfer stoc intre doua pfa-uri IOANBRADEA IOANBRADEA Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva, va rog! Daca sunt ales intr-o functie publica va trebui sa suspend activitatea pe care o prestez(comert cu ... (vezi toată discuția)