avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amanet la domicliu ! sediu social sau punct de lucru ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amanet la domicliu ! sediu social sau punct de lucru ?

Buna seara ,

citind legea astas [ link extern ] /

m-am gandit ca am o sansa

Am o problema , incerc sa infiintez o casa de amanet .. cu estimarea obiectelor si contractul la domiciliul clientului .

Detin un ap la parter , din pacate veciinii nu vor sa-si dea acordul pentru a-mi deschide un punct de lucru

Exista vro varianta pentru a avea putea face aceasta activitate pe teren si bunurile amanetate sa le tin in acest imobil ca fiind si sediul social nemaifiind nevoie sa le cer aprobarea ?
Exista vro sansa sa functionez fara sa ajung sa ma tot milogesc de ei ?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2017
dolnet, utilizator
Cel mai recent răspuns: dolnet , utilizator 23:12, 3 Decembrie 2017
Constituiti o firma cu sediul la adresa respectiva si apoi obtineti autorizatiile necesare deschiderii unei case de amanet.

E greu fara acordul asociatiei si a vecinilor: acesta e necesar si la infiintarea fimei si la transformarea unui spatiu de locuit in spatiu cu destinatie comerciala.
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2017
Iulian MANEA, Contabil
Dumneavoastra cititi inainte sa raspundeti la intrebari? Nu vreau ca acest spatiu sa fie folosit ca destinatie comerciala , doar ca sediu soccial , eu imi exercit la domiciliul clientului serviiciile .

Pentru sediul soccial nu am nevoie de aprobarea nimanui , sunt deja 2 site-uri de profil care ofera astfel de servicii fara punct de lucru , este vorba de un site web , si servicii la domiciliu.
Daca ma puteti ajuta va multumesc , daca o faceti ca domnul de mai sus , va rog sa va abtineti.

, ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi pfa mariusdan mariusdan Numele meu este Marius si acum cateva zile mi-am infiintat un PFA asta a fost partea usoara tin sa mentionez ca este in domeniul serviciilor web si mai am pe ... (vezi toată discuția)
E necesara autorizatie de functionare de la primarie pentru punct de lucru pfa informatician?n tibica tibica Am deschis un punct de lucru in alt judet pentru cod caen 6201(activitati de realizare a softului la comanda-soft orientat client) Intre timp mi-am schimbat si ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl pentru cosmetician didiuamalia didiuamalia Buna ziua, Am nevoie de un sfat profesional. Sunt cosmetician de profesie si doresc sa-mi infiintez firma sau pfa pentru desfasurarea activitatii la ... (vezi toată discuția)