avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Aflare loc de munca in Italia
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Aflare loc de munca in Italia

Buna ziua! Va rog ,ajutati-ma cu un rspuns!!! Am un proces cu fostul sot (domiciliat in Italia de 17 ani,cu sotie si 2 copii ),pentru majorarea pensiei alimentare a copilului,cu greu am reusit sa aduc veniturile,a durat 4 ani si 6 luni,nu a platit suma stabilita de tribunal nici pana azi,acum m-a chemat in judecata,ca nu mai lucreaza si nu are de unde plati,avocata imi spune ca trebuie sa dovedesc eu ca el lucreaza acolo! Cum si unde pot cauta sau sa ma pot informa daca lucreaza sau nu, in Italia? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara emilia.annemarie emilia.annemarie Buna ziua,va rog sa ma îndrumați in rezolvarea unei probleme privind pensia alimentara:am divorțat iar minorul mi a fost încredințat pentru creștere cu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara in germania roxana  deva roxana deva Buna ziua.As dori un raspuns referitor la cuantumul pensiei alimentare minime in Germania .Fostul meu sot-roman cu drept de munca in Germania -imi trimite acum ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei alimentare crisandaandavid crisandaandavid Bună ziua am divorțat acum 10 ani de tatăl copilului pensia find stabilita la 75 ron . As dori dacă se poate sa depun în instanță o cerere pt ... (vezi toată discuția)