avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Un ONG poate face donatii unei biserici?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Un ONG poate face donatii unei biserici?

Un ONG care are printre obiective si "Acordarea de sprijin pentru lucrările de construcţii, consolidare, reabilitare şi restaurare a lăcaşelor de cult",
poate face donatii unei biserici?
Cel mai recent răspuns: mariabad , utilizator 21:27, 26 Decembrie 2017
evident ca da, in moment ce are asa o prevedere in statut.... doar ca donatia va fi una conditionata de utilizarea ei la "lucrărilde construcţii, consolidare, reabilitare, restaurare a cladirii bisericii", neputand fi utilizata de acea biserica la altceva,
Multumesc! Biserica are acum nevoie sa plateasca proiectul tehnic pt consolidare,renovare.Poate fi considerata donatia pt consolidarea bisericii? Multumesc!
mariabad a scris:

Multumesc! Biserica are acum nevoie sa plateasca proiectul tehnic pt consolidare,renovare.Poate fi considerata donatia pt consolidarea bisericii? Multumesc!


evident ca da, este o cheltuiala legata tot de acea categorie de lucrari
va multumesc! Craciun fericit si binecuvantat!
va multumesc! Craciun fericit si binecuvantat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie in regim de urgenta jon_ion jon_ion buna ziua.pentru un imobil care prezinta risc crescut in cazul unui cutremur fiind construit intre cele doua razboaie, grinzile putrede, tavanele dau sa cada ... (vezi toată discuția)
Intrebarea unui enorias enorias enorias Buna reprezint 99% din enoriasii unei parohii ortodoxe din judetul arad. in urma cu cateva luni am ramas fara preot in urma decesului preotului de la noi si ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa se faca ca primarii si popii sa respecte legea mirela matias mirela matias Daca OG 82/2001, aprobata cu Legea 125/2002 si Normele metodologice de aplicare 1470/2002 spun ca bugetele locale trebuie sa aloce si sa vireze sume ... (vezi toată discuția)