avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... opc-problema.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

opc-problema.

in data de 23.09.2009 am primit o vizita la un punct de lucru al firmei dintr-un sat
de linga Bucuresti vizita a primit-o vinzatoarea eu mergind de cel mult o data pe saptamina acolo, dupa ce-au controlat ce-au vrut au spus ca sunt citeva nereguli
si intrucit sunt camere video in magazin sa le puna si lor ceva in sacosa si sa o duca la masina , acolo i sa iminat o invitatie ca trebuie sa ma prezint la sediul lor vanzat
nu mi-a dat invitatia si mi-a spus ca a rezolvat problema. Surpriza pe data de 10 10
mi-sa intocmit un proces verbal pe o suma de 4000 lei .pe care-l primesc prin posta la sediul firmei. Cei de facut cum contest amenda niste litere de lege .Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 19:26, 12 Octombrie 2009
Contestaţie la procesul verbal al OPC făcută la judecătorie.Sunteţi scutit de taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da opcul in judecata??? silvia_1 silvia_1 Buna ziua, va rog sa imi da-ti si mie un sfat in legatura cu urmatoarea problema: Sunt angajata unei societati si am fost delegata sa ma ocup de o invitatie ... (vezi toată discuția)
Contestatie opc ContSters288857 ContSters288857 buna , sunt administrator al unui i.i ,mai exact comercializez popcorn si vata de zahar pe stada in rulota special amenajata, de curand am avut un control ... (vezi toată discuția)
Probleme rca viorel 33 viorel 33 Buna ziua. Am o intrebare. Pe data de 16 noiembrie 2008 am gasit masina lovita in parcare. Dupa citeva ore de cautari am gasit masina care fusese parcata ... (vezi toată discuția)