avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Exista o cota maxima la cheltuieli deductibile ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Exista o cota maxima la cheltuieli deductibile raportat la venitul brut, profesii liberale?

As vrea sa stiu, daca de exemplu am un venit brut anual de 4.000 ron pot sa am chleltuieli deductibile de 2.000 ? Exista un procent maxim la valoarea de chlet deductibile raportat la venit ?
Cel mai recent răspuns: siuzzie9 , utilizator 20:47, 13 Decembrie 2017
Nu exista o astfel de ``norma``.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli profesii liberale limitat ? Caddy23 Caddy23 Buna ziua, As vrea sa stiu daca suma deductibila pentru aceasta categorie este limitata ? De exemplu , daca venitul meu brut pe an este 3000 ron, eu pot sa ... (vezi toată discuția)
Contributi la un pfa pensionar omoro omoro Ce contributii trebuie sa platesc la stat daca o sa am un pfa si sunt pensionar si daca sunt mai mici decat in cazul unui srl in care as fi obligat sa fiu ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza corect la un pfa? Roberto123 Roberto123 Buna ziua ! Daca imi deschid un PFA si am venit brut anual de 400.000 ron (80.000 euro ) ,voi plati contributie la CAS mai mult de 7000 ron ? Sau cum se ... (vezi toată discuția)