avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ''VANZAREA MORTULUI '' Preluari de firme cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

''VANZAREA MORTULUI '' Preluari de firme cu datorii

AM intalnit des pe Net si in diverse ziare centrale si locale anunturi
de genul '' Preluare de firme cu datorii Tel 8888888888888 ''
Chiar asa de ''usor '' pot fenta unii '' FISCUL '' Roman ?
Din cate am inteles in unele discutii persoanele care dau asemenea anunturi nu prea au ce sa pateasca ? Ei racoleaza persoane care nu prea au notiuni in '' domeniul legal '' ; sunt si foarte saraci si
pentru cateva sute de euro '' dau cu pixul '' pe niste acte '' bine lucrate '' care ii scapa pe unii de datorii foarte mari !

Intermediarii , cei ce dau anunturile stau de obicei ''in spate '' si
incaseaza '' GROSUL '' comisionului '' oferit cu generozitate ''
de cei ce vor sa '' VANDA MORTUL '' FIrma cu datorii !!!!!!!!!!!!

CAnd '' Fiscu '' '' isi da seama ca a fost '' bine '' TEPUIT '
alearga sa recupereze PAguba !!! Da ' ce la cine fratilor ?

De la un amarat care '' a dat cu pixu '' pentru 2 - 3 sute de EURO
CA NU AVEA CE MANCA ?

Daca treaba asta merge asa '' bine unsa '' NU ma mira ca tara asta nu mai incaseaza MAI NIMIC LA '' CARPA '' AIA DE BUGET !!!!!!!!

Chiar asa de ;;USOR POATE FI fentat STATU ' ROMAN ?????????

Cel mai recent răspuns: Amiserv , utilizator 12:29, 13 Octombrie 2009
In orice stat din lume este permisa cesionarea firmelor cu datorii. Atata vreme cat cel care cumpara isi asuma preluarea conform bilantului contabil (cu activ si pasiv) tranzactia este perfect legala!
B-)
Amiserv a scris:
'' Preluare de firme cu datorii Tel 8888888888888 ''
Chiar asa de ''usor '' pot fenta unii '' FISCUL '' Roman ?
Chiar asa de ;;USOR POATE FI fentat STATU ' ROMAN ?

Buna ziua,
NU, nu este chiar asa de simplu.
NU, (cum spune antecesorul de mai sus) nu toate tranzactiile sunt aprioric si fara o cercetare, perfect legale
In caz de insolventa a firmei debitoare, Judecatorul sindic, Creditrorii si Lichidatorul ei pot analiza toate tranzactiile efectuate de debitor in perioada anterioara insolventei, cu pana la 3 ani in urma.
Daca se dovedeste ca administratorii anteriori au actionat cu rea-credinta, nelegal, in dauna asociatilor, societatii si/sau a creditorilor (inclusiv cei bugetari), atunci acele acte neoportune si/sau nelegale se anuleaza in instanta iar pentru cei vinovati se poate solicita atragerea raspunderii personale (si cu averea proprie) administrativa, civila si penala.
Cu stima,
Profesionist in Insolventa Eugen Marcov
Va multumesc pentru explicatii Dle . Marcov . Ma gandeam eu ca
nu este prea ''' in regula '' > '' operatiunea '' asta ! Dar se pare ca totusi ''merge '' destu de '' bine '' mai ales in situatia economica actuala .
Multe din '' FANTOMELE '' astea nici nu apuca un an de functionare ! Sunt '' facute '' doar in scopul de a '' scurge '' ceva '' bani '' catre '' tarile calde '' unde nu te intreaba NIMENI nici cati bani ai si mai ales cum i- ai '' facut '' !!!!

P .S LA paradisurile '' FISCALE '' ma refeream cand spuneam
'' tarile calde '' !!!!!

Cat priveste '' rasunderea '' cu averea personala .......ma apuca rasul !!!!!!!!!
............ numai un '' idiot '' mai tine in Romania '' sub saltea ''
banii '' facuti '' din tot felul de '' inginerii financiare '' !!!!
S-au mai '' scolit '' si romanii in '' facultatile '' / '' puscariile ''
PATRIEI !!!!!!!! AU DEVENIT PROFESIONISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
'' Unii '' nu '' Toti '' , daca deveneau toti '' profesionisti ''
chiar era RAU DE TOT !!!!!!!!!!!!!

ASTA stie sa faca sistemul judiciar roman ! SA '' scoleasca ''
# '' ingineri financiari '' , '' Profesori de smecherie ''
'' bisnitari & combinatori '' etc ...............etc....................
pe BANII Contribuabilului ROMAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LE '' asigura '' masa , cazare , '' corp profesoral '' de exceptie
INterlopi '' cu state '' vechi in '' bransa '' care in ''ANII DE
FACULTATE '' II specializeaza pe '' BOBOCI '' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MARE RUSINEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita administrator firma ionpop ionpop Am avut un srl , pe care l/a preluat cu acte in regula un domn din alt judet . Acum aflu ca a intrat in insolventa si ca voi fi tras la raspundere si eu care ... (vezi toată discuția)
Firma straina inchiriaza (da in chirie) spatiu agnes1999 agnes1999 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri, va rog sa ma sfatuiti, in cate locuri am intrebat fiecare are alte pareri. Firma straina cumpara spatiu de productie ... (vezi toată discuția)