avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa ccc

Buna seara, am terminat perioada de concediu de crestere a copilului si am facut cerere de reintegrare in campul muncii catre firma unde am fost angajata, problema e ca firma e in proces pt intrare in faliment si intarzie sa mi trimita actele necesare intrari in somaj. Ce cai pot urma pt a intra in posesia actelor necesare intrarii in somaj?
Mentionez ca nu am primit niciun act din partea firmei pana acum .multumesc
Cel mai recent răspuns: Alepop86 , utilizator 10:34, 5 Decembrie 2017
C.i.m. a incetat?
Cornel Vasile a scris:

C.i.m. a incetat?

Eu cred ca a incetat, nu am primit notificare, nu am semnat nimic, legal vorbind ma gandesc ca ar fi trebuit sa am o notificare..ceva
Eu stiu doar ca firma e in proces pentru intrarea in faliment.... am sunat la birouri si mi s a spus ca voi primi actele pentru intrare in somaj prin posta dar au trcut deja 2 saptamani si tot nu am primit nimic
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
Alepop86, utilizator
Depuneti o solicitare scrisa la societatea in care mentionati ca doriti sa va elibereze :
- decizia de incetare a c.i.m.
- adeverinta de vechime
- adeverinta de somaj

Daca refuza sa va comunice acele documente, sesizati ITM-ul , respectiv AJOFM numai pentru neeliberarea adeverintei pentru somaj.
Multumesc. O zi buna

Depuneti o solicitare scrisa la societatea in care mentionati ca doriti sa va elibereze :
- decizia de incetare a c.i.m.
- adeverinta de vechime
- adeverinta de somaj

Daca refuza sa va comunice acele documente, sesizati ITM-ul , respectiv AJOFM numai pentru neeliberarea adeverintei pentru somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma intrata in faliment . indemnizatie GiuMi GiuMi Buna ziua, Momentan ma aflu in concediu de creștere al copilului pana in Martie 2020 Firma de unde am intrat in acest concediu intr-o luna intra in ... (vezi toată discuția)
Refuz de a completa adeverinta pt. somaj palm palm Buna ziua Am urmatoarea problema. Firma la care lucrez m-a trimis in somaj. La depunerea dosarului am primit formularul de adeverinta care trebuia completata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj (termen) iulyanho iulyanho Buna ziua, am fost concediat luna trecuta de la firma la care lucram cu un preaviz de 15 zile. Iar cei de la somaj mi-au spus ca pentru a-mi primi dosarul imi ... (vezi toată discuția)