avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Vechime in munca
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Vechime in munca

In perioada 1994-2000, fiind asociat al firmei, nu am fost angajata, dar s-au platit contributiile pt. mine.
De curand am aflat ca nu am avut contract cu ITNm-ul in aceasta perioada.
Cum pot face dovada vechimii in campul muncii in aceasta situatie ?

Multumesc,
Lucia Maris
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 5 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In perioada pe care o mentionati, asociatii firmei puteau incheia contracte de asigurare , urmare caruia, in functie de venitul asigurat, se platea contributie la CAS, Aceste contracte se inregistrau la ITM. Nu stiu cum s-au platit contributii, mai ales ca in acea perioada era valabil, inca, vechiul Cod al Muncii. care nu permitea mai multe contracte de munca.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
luciamaris a scris:

...
Cum pot face dovada vechimii in campul muncii in aceasta situatie ?
...

Nu aveți cum sa faceți dovada vechimii in munca, dacă nu ați avut c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca-inregistrari janpopa janpopa In perioada mai 1994-august 2000 am fost angajat al unui SRL , iar din septembrie2000 pana in octombrie 2001,am lucrat in sectorul bugetar, apoi din noiembrie ... (vezi toată discuția)
Firma la care am lucrat nu-mi plătea contribuțiile și-mi suspenda scriptic contractul de muncă, falsificându-mi semnătura. pot să fac plângere la parchet? El40la El40la Buna seara.Am făcut o reclamație la ITM firmei la care am lucrat pentru ne plata contribuțiilor sociale si pt.ca in timp ce lucram imi făcea suspendări ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu mi-a platit contributiile sociale, cum procedez? ionuca ionuca Astazi am fost la casa de pensii si mi-am ridicat adeverinta cu stagiul de cotizare, si am avut un soc sa vad ca inca de la inceputul anului de cand lucrez la ... (vezi toată discuția)