avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul pensie cu salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul pensie cu salariu

Avand in vedere Legea 217/2017, privind modificarea Legii 263/2010, o persoana pensionara pentru limita de varsta poate cumula pensia cu salariul in sistemul bugetar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:57, 5 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O persoana pensionara pentru limita de varsta poate cumula pensia cu salariul in sistemul bugetar, modificările aduse de Legea 217/2017 nu afecteaza acest drept.
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Asta era şi părerea mea, dar mai sunt şi alte minţi luminate care interpretează legea altfel. Mulţumesc!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil , dar nu vad de unde reiese parerea respectiva... atat timp cat legea nu interzice asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariu Sava Geta Sava Geta Buna ziua, sunt pensionata la limita de varsta si reangajata cu contract individual de munca la aceeasi institutie bugetara la care am lucrat. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu Sava Geta Sava Geta Buna ziua, ma numesc Sava Geta, sunt pensionata la limita de varsta si lucrez in continuare la aceeasi unitate bugetara. Va rog sa ma lamuriti daca mai pot ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu Dragnea Ioan Dragnea Ioan Exista un act normativ care restrictioneaza cumulul pensiei cu salariul in institutiile bugetare? (vezi toată discuția)