avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS 2013
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS 2013

Buna, o PFA care in 2013 a avut decizia de impunere calculata pe baza sistemului real, si nu a realizat venituri mai mari de 35 % din salariul brut mediu pe economie datoreaza sau nu CAS aferent 2013.? Sotul meu a primit o instiintare cum ca pentru anul 2013 nu a depus declaratia 600 si i s-a emis o decizie de impunere la care se adauga penalitatile si dobanzile aferente. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
bartanvanina@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: siuzzie9 , utilizator 20:47, 13 Decembrie 2017
Verificati daca nu s-au obtinut venituri peste acest plafon in 2012, deoarece declaratia 600 se depunea avand in vedere veniturile realizate in 2012. Deci daca in 2012 venitul realizat depasea 35% din salariul mediu brut trebuia depus in 2013 d600.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 600 utilizator5555 utilizator5555 Buna ziua, Un PFA infiintat in 2009, in sistem real, dar in toata perioada a fost si angajat cu contract de munca in alta parte. Pana acum nu a depus ... (vezi toată discuția)
Inchidere de an ii - ce declaratii trebuie depuse? gargamella gargamella Ce trebuie depus la finante ptr inchiderea de an pe 2012 ? Eu am inceput activitatea in 2012 prin octombrie...am doar cateva facturi...ca nu a mers ... (vezi toată discuția)
Norma de venit si cas giolgau giolgau pe decizia de impunere din 2012 am : norma venit 11000 . venit net pe baza normelor de venit , impozit 1760, am mai platit cass (sanatatea ) 5, 5% Intrebare ... (vezi toată discuția)