avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit forfetar

Sunt asociat cu cota de 10% si administrator intr-un SRL, care de vreo 3 ani nu mai are activitate. Celalalt asociat (care are cota de 90%) este cetatean strain si nu se mai afla in Romania. Am depus declaratiile fiscale si bilanturile societatii, insa nu am bani pentru a plati imozitul forfetar si nici pentru a suspenda activitatea societatii. As vrea sa stiu la ce sa ma astept din partea finantelor. O sa-mi puna poprire pe salariu? Raspundere penala? Mentionez ca societatea nu detine nimic si nici eu ca persoana fizica nu posed nimic, doar salariul.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 19:10, 13 Octombrie 2009
Intai o sa va someze, apoi o sa treaca la executare si se vor calcula si penalitati de intarziere. Daca aveti salariul, acesta va putea fi poprit pana se va recupera suma datorata.
Daca abia cum se declara si plateste forfetarul trim III si II la o firma infiintata in 2008 ce si-a inceput activitatea in aug. 2009, va rog spuneti-mi cat la suta pe zi sunt penalizarile pt trim II, in ce declaratii le declar si daca penalizarile se platesc in acelasi cont cu impozitul minim. Miauca
Pentru calculul penalitatilor:

[ link extern ]

-0.1% /zi intarziere
-sunt de parere sa platiti obligatiile fiscale dupa care solicitati fisa sintetica si vedeti exact suma penalitatilor datorate
-nu se declara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metoda de calcul cipry_blue cipry_blue Imi poate explica cineva cum se calculeaza sau unde gasesc metoda de calcul pentru impozitul pe profit, inclusiv cum se aplica penalitati. Ma refer la o firma ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate raduu raduu Buna ziua, Sunt asociat cu inca o persoana la un SRL, infiintat in 2007. Societatea nu a avut activitate,nu am depus bilanturi la Reg. Comertului. Am depus ... (vezi toată discuția)
Penalizari la penalizari pfa veronica.vasilescu veronica.vasilescu As vrea sa stiu daca, in cazul in care nu am platit doua trimestre consecutive (IV 2009 si I 2010) impozitul anticipat PFA, mi se vor calcula penalizari la ... (vezi toată discuția)