avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare teren intravilan .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare teren intravilan .

Care sunt pasii pentru vinderea unui teren intravilan ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:00, 5 Decembrie 2017
Daca aveti cadastru, intabulare si toate actele in regula, va deplasati cu actele si cumparatorul catre notar.
Nu am nimic trebuie sa iau de la zero , de aceea am si intrebat care sunt pasii ( pas cu pas , vorba lui Iohanis ) ce trebuie sa-i fac !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebarea este foarte generala, fiind lipsita de minime detalii asupra situatiei de fapt si ca atare nu se poate oferi un raspuns. Oricum, primul pas este sa luati legatura cu un cadastrist (de obicei, cel recomandat este cel din sat, pentru ca are deja ridicarile in plan facute), apoi pasii curg de la sine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare teren agricol bonitza bonitza Buna ziua, Am un teren agricol de 0.5 Ha - pasune. Am fost contactata de o persoana fizica ca vrea sa cumpere acest teren. Acesta a cumparat mai multe parcele ... (vezi toată discuția)
Contract de schimb terenuri eionita eionita Buna ziua Am o problema, daca ma puteti ajuta cu un raspuns: bunica mea are un teren intravilan in apropierea Bucurestiului, acest teren are o suparafata de ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras de carte funciara florentinazara florentinazara Buna seara Va rog sa-mi dati solutii pentru urmatoarea problema: Am achizionat un teren extravilan si pentru incheierea autentificarii contractului de vanzare ... (vezi toată discuția)