Buna ziua,
In urma unui apel la politie din cauza muzicii extrem de tare data la ore tarzii de un vecin (1 dimineata), ne-am trezit cu materii fecale pe usa de la apartament. Mentionez ca am semnalat proprietarului, dar acesta nu crede (chiriasii nu stau cu forme legale). I-am semnalat in repetate randuri proprietarului insa el zice ca oamenii sunt seriosi si se face ca nu intelege problema mea. In urma acestei intamplari, am chemat politia sa constate ca erau materii fecale pe usa si as dori sa stiu ce pot face mai departe astfel incat sa se se rezolve problema. Cand am spus proprietarului acum 2 luni, chiriasii acestuia au scuipat pe usa si am zis ca data viitoare nu mai incercam asa pentru ca nu suntem intelesi si sa chemam direct politia. Iar cand a fost anuntata politia am gasit materii fecale pe usa. Ce putem face astfel incat sa nu mai avem probleme? Va multumesc!
Atat timp cat nu puteti solutiona amiabil,ramane la latitudinea dv daca va asumati raspunderea si riscurile apelarii la autoritatile statului
Aveti probe concrete care sa dovedeasca autorii faptelor ?
Buna ziua,
Multumesc! Proprietarul nu vrea sa inteleaga ca oamenii nu sunt ok si nu te poti intelege nici cu cei care stau acolo. Daca intelegeau de prima data nu mai scuipau pe usa. Probabil cunoasteti genul acela de persoana careia indiferent de ce-i spui, contrazice si nu ai dreptate desi. La ce va referiti cand spuneti "riscul apelarii politiei"? Ei au zis ca fac ce vor in casa si nu ai cu cine vorbi.
Vecini galagiosi
clau220
Va scriu despre o problema vesnica...ce ne (mai) facem cu vecinii galagiosi?! Am tot citit cazurile in care vecinii dau muzica tare, sau le tipa copiii, sau ... (vezi toată discuția)