avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire persoana plecata din tara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire persoana plecata din tara

Buna,

As dori sa stiu ce fel de acte sunt necesare sau care este procedura pentru a primi o imputernicire. Dorim sa vindem o casa si cumparatorul vrea sa o achizitioneze prin credit ipotecar. Trebuie semnat un precontract care trebuie dus la banca in vederea aprobarii creditului . Intrebarea mea este cum se poate proceda in vederea obtinerii unei imputerniciri de la o persoana din Ungaria pentru a putea semna precontractul in locul lui, el urmand sa vina acasa doar cand se realizeaza tranzactia finala. Nu stiu de ce fel de acte avem nevoie sa putem face aceasta operatiune, ce trebuie sa faca el ocolo in HU, ce trebuie sa trimita in tara, trebuie tradus, trimis in original , etc ....
Cel mai recent răspuns: AndrasM , utilizator 21:37, 6 Decembrie 2017
Trebuie sa mearga la Ambasada sau Consulat, cu actul de identitate, cu actul de proprietate si cu o copie dupa buletinul persoanei pe care o imputerniceste si sa solicite o procura prin care il imputerniceste pe......sa semneze antecontractul de vanzare cumparare.
Am inteles de la cineva din domeniu ca ar trebui extras de carte funciara .
Pentru procura nu e nevoie.
O sa trebuiască la antecontract.
ok va multumesc mult pentru indrumare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înscrierea certificatului de naștere italian copil născut în italia adrys36 adrys36 Eu și soția avem 2 fetițe una deja cu documente românești iar cea mica de 17 luni născută în italia am dorii sa îi facem acte românești eventual ... (vezi toată discuția)
Creditor reprezentant garant ipotecar agud agud Lcuiesc in apart. fiicei mele care este ipotecat, eu fiind creditoarea, iar ea garantul ipotecar. Fiica mea este casatorita, iar apart. l-a fost dobandit ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament prin procura rrramor rrramor Buna ziua, Proprietarul apartamentului in care locuiesc este plecat in Franta de 10 ani si nu se mai intoarce in tara si doreste sa vanda apartamentul dar sa ... (vezi toată discuția)