avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna ziua. Sunt studenta anul 1 la Master. Sunt însărcinată in 2 luni. Am facut 4 ani de facultate fără întrerupere si am lucrat in paralel. În prezent sunt angajată de 2 luni la o firmă cu contract pe perioada nedeterminată. Nu cunosc conditiile pentru a beneficia de indemnizație. Am auzit ca as putea lua aceasta indemnizație pentru faptul că sunt studenta, iar anii de facultate se calculează ca si vechime în câmpul muncii. Intrebarea mea este: in ce conditii as putea pleca de la locul de munca ca sa pot beneficia si de indemnizație?
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2017
GabrielaA98, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului pentru mamele studente lormar lormar buna seara, am si eu o intrebare. daca sunt studenta in anul I , primesc indemnizatie de crestere a copilului?sau doar daca as fi terminat facultatea? (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc studenta magutza magutza Buna ziua, am o intrebare la care am auzit diferite pareri si nu stiu ce sa mai cred... Sunt studenta la zi, in anul trei la o facultate de stat, la taxa.Eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului danam82 danam82 am si eu o intrebare.Am fost studenta la o facultate de stat timp de 4 ani la zi pana in vara si am luat licenta.sunt insarcinata in 7 luni copilul urmand sa ... (vezi toată discuția)