avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Supravegherea Audio/Video
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Supravegherea Audio/Video

cat de legala este supravegherea audio video la un loc de munca , ca de exemplu o casa de amanet. Stiu destul de bine ca video esti obligat sa ai , dar ce se stie despre audio ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 5 Decembrie 2017
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Vedeti si aceste articole:
www.avocatnet.ro/articol_405...

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am aflat că suntem înregistrați în birouri nu doar video, ci și audio. ce putem face? balaurdambovita balaurdambovita Stiam ca sunt camere in birourile noastre - pentru ca se vad. Dar nu stiam ca inregistreaza si sunet. Si oricum, am presupus ca inregistrarile sunt sterse ... (vezi toată discuția)
Monitorizare audio/video Rainwatch Rainwatch Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar, iar de curand seful ei a schimbat camerele cele vechi si au pus camere video si audio. Am mai cautat pe net dar nu ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere la locul de munca noemi r noemi r Buna ziua, Am o intrebare. Cat de legale sunt camerele la locul de munca? Lucrez intr-o companie multinationala care in fiecare sectie are utilaje. Mai ... (vezi toată discuția)