avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical - spitalizare Istanbul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical - spitalizare Istanbul

Buna ziua, un angajat, cetatean turc si-a rupt piciorul luna trecuta in Turcia. A fost operat si spitalizat acolo. De la clinica respectiva i s-a eliberat o adeverinta in care se specifica diagnosticul si recomandare de repaus 90 de zile. Va rog sa imi spuneti cum procedez cu inregistrarea medicalului si daca exista posibilitatea ca angajatul sa isi recupereze cheltuielile de spitalizare. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Eu și avocatul meu suntem de părere că certificatul iml este injust. se poate reevalua situația în altă parte? mirreya mirreya EXTRAS TIJA DUPA 1 AN JUMATE SI MEDICINA LEGALA A DAT RECUPERARE 4 ZILE ,am scos o tija cu sase suruburi ,nu mi se pare corecta evaluarea ,facand contestatie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În urma cu o luna jumătate nepotul meu sa angajat, ... lilianacatana lilianacatana Bună ziua. În urma cu o luna jumătate nepotul meu sa angajat, cu contract de munca, acum doua săptămâni a căzut în fata unui magazin a alunecat pe ... (vezi toată discuția)
Accident de munca lucaflavius2014 lucaflavius2014 tatal meu lucreaza sofer de tir,avand o cursa de incarcare din turcia acolo in timp ce tragea prelata cel cu stivuitorul nu sa uitat in spate si la calcat cu ... (vezi toată discuția)