avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont Anaf
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont Anaf

Bună ziua,
In iunie 2017 am primit o înștiințare de executare silita de la ANAF. M-am deplasat pana la sediul lor din Bragadiru și am ajuns la o înțelegere de plata. Iar acum în decembrie, când m-am dus la dânșii, aflu ca nu apare nici o suma plătită ( menționez ca am făcut plății în fiecare luna chiar la sediul din Bragadiru), am prezentat chitanțele pentru a dovedit ca respect înțelegerea făcută. Domnul cu care am vorbit de la ANAF, m-a informat ca s-a trimis o solicitare de poprire la banca unde primesc indemnizația de crestere copil.
Intrebarea este : poate solicita ANAF o poprire ținând cont ca exista o înțelegere făcută cu ei?
Va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2017
LiamFlori, utilizator
Cel mai recent răspuns: LiamFlori , utilizator 17:11, 5 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ANAF-ul are dreptul să vă poprească conturile, chiar dacă ați făcut o înțelegere verbală.

Indemnizația copilului nu poate fi poprită, dar faceți urgent cerere să o primiți prin poștă.
Dacă o lăsați la Bancă, veți întâmpina mari probleme din cauza blocării contului.
Va mulțumesc foarte mult pentru răspuns și pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salar iduamonk iduamonk Buna ziua va deranjez cu o intrebare.Cei de la ANAF au voie sa faca proprire pe tot salariul?O zi frumoasa (vezi toată discuția)
Popriea conturilor de banca papiu papiu Buna ziua.Sunt pensionat temporar de boala si m-i s-a poprit contul de catre banca la cererea executorului, cont in care intra numai pensia. A fost porit si ... (vezi toată discuția)
Poprire cont- pt neplata impozit finante lucaamval lucaamval Buna ziua, Am primit înștiințarea de la banca ca mi-a fost poprit contul pt neplata impozitului pe profit pt un PFA. Valoarea poprita este ... (vezi toată discuția)