avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație pentru creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație pentru creșterea copilului

Buna ziua, de un an si jumătate ne-am întors din UK, eu cu soțul si fetița, de atunci eu nu mai muncesc iar soțul meu este angajat. La momentul la care voi naște soțul va avea aproape 10 luni de munca in România ( țin sa precizez ca el a muncit in UK pana la data de 11/07/2016). Întrebarea este dacă vom putea aplica pentru aceasta indemnizație de creștere a copilului dacă își ia el concediu de paternitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 6 Decembrie 2017
Care este data prezumata a nașterii?
RamonaNeg a scris:
08/03/2018
Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nașterii?

08/03/2018

Perioada eligibila ar fi: aprilie 2016 - martie 2018

Perioade acoperite : aprilie 2016 - iulie 2016 (4 luni) plus inca 10 luni
total : 14 luni

Sotul dvs va beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soția a rămas gravidă după încetarea contractului de muncă razvan_george razvan_george Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns pentru problema urmatoare : Sotia si-a dat demisia de la locul de munca in data de 29 iunie , anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Roxana E. Roxana E. Buna ziua! Eu am lucrat in Romania pana in 8 mai 2017! Spre sfarsitul lunii am plecat in Anglia sa lucrez, iar in iulie am ramas insarcinata acolo ! Am luat ... (vezi toată discuția)