avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune partial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune partial

buna seara , expun urmatoarea cauza: Tatal meu decedat a mostenit de la parinti sai 5 ha teren extravilan.Fratele meu si mama doreste sa dezbatem succesiunea doar pentru acest teren. Mentionez ca nu am deschis succesiunea pentru restul de bunuri mobile si imobile ce intra in masa succesorala.intrebarea mea este daca se poate dezbate succesiunea doar pentru acest teren . Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:51, 5 Decembrie 2017
Da, se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie concreta succesiune greyabundance greyabundance Buna ziua! Este vorba de o situatie confuza pentru intreaga famile : Bunicul a decedat de cativa ani. Terenul unde exista acum locuinta a fost al tatalui lui, ... (vezi toată discuția)
Succesiune IONY1972 IONY1972 Buna seara! Mama a decedat acum 7 ani,tatal a decedat de curand.Suntem 2 frati dintre care unul din prima casatorie a tatalui (nu infiat).Mentionez ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa deces sandita sandita In luna mai 2017 a decedat mama.Care este procedura dupa decesul unui parinte? Parintii mei mi-au facut Act de donatie pe casa in 1992 cu drept de habitatie ... (vezi toată discuția)