avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Productie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Productie

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Avem o librarie si am dori sa ne producem noi cartile de colorat. Imi puteti spune va rog daca avem nevoie de ceva autorizatii, drepturi de autor sau daca trebuie sa fim editura pentru a face acest lucru?Unele carti vor fi 2 in 1 (poveste + de colorat). Pe langa cartile de colorat am vrea sa producem si carti de activitati pentru copii (in engleza, romana, etc).

Va multumesc,

Cel mai recent răspuns: alexs1985 , utilizator 20:57, 5 Decembrie 2017
Sau trebuie anumite avize , autorizatii de la Ministerul Educatiei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audiobooks...sfaturi pentru cei care poate se confrunta cu aceleasi probleme georgianaflorina georgianaflorina Buna seara, Pentru ca m-am confruntat cu multe probleme si am gasit raspunsuri in diverse surse, m-am gandit sa le grupez aici pentru cei care poate trec ... (vezi toată discuția)
Drept de autor hory25 hory25 Buna ziua, As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. As dori sa creez o carte de colorat pentru copii, iar pe anumite pagini din carte as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru intreprindere individuala Brigid Brigid Bun gasit. In cazul infiintarii unei intreprinderi individuale, cate coduri CAEN se pot asocia acesteia? Am citit pe internet informatii confuze, de la "cate ... (vezi toată discuția)