avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxa salabritate pentru sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxa salabritate pentru sediu social

Buna ziua. Am PFI cu sediu social in propriul apartament ( unde nu imi desfasor activitatea). Azi am primit o scrisoare pentru a plati gunoiul pe tot anul pentru firma infiintata. (Mentionez ca intretinerea nu a venit majorata deoarece nu imi desfasor activitatea la sediul social). De ce mi-a venit gunoiul, atata timp cat a fost platit pentru apartament?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: siuzzie9 , utilizator 20:40, 13 Decembrie 2017
Depinde de legislatia la nivel local. De exemplu in orasul meu, se plateste salubritate o data ca si persoana fizica (nu PFI, PFA samd) si inca o data ca si PFA indiferent ca domiciliul meu este in acelasi apartament cu cel in care imi desfasor activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social pfa activitate medicala carinapuiu carinapuiu Sunt medic, PFA si colaborez cu un centru medical, unde imi desfasor activitatea de profil. De la infiintarea PFA pe certificatul fiscal figurez cu sediul ... (vezi toată discuția)
Contract separat cu firma de salubrizare costinelrusu costinelrusu La parterul blocului s-a infiintat o firma . Toate bune si frumoase a platit toate datoriile pana acum 1 an de zile cand nu mai vrea sa plateasca gunoiul la ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate miorica miorica Va rog sa imi spuneti daca legea prevede taxa obligatorie pe gunoi. Parintii mei stau la sat la casa si au incheiat un contract cu firma de salubritate in 2008 ... (vezi toată discuția)