Buna ziua. Am PFI cu sediu social in propriul apartament ( unde nu imi desfasor activitatea). Azi am primit o scrisoare pentru a plati gunoiul pe tot anul pentru firma infiintata. (Mentionez ca intretinerea nu a venit majorata deoarece nu imi desfasor activitatea la sediul social). De ce mi-a venit gunoiul, atata timp cat a fost platit pentru apartament?
Depinde de legislatia la nivel local. De exemplu in orasul meu, se plateste salubritate o data ca si persoana fizica (nu PFI, PFA samd) si inca o data ca si PFA indiferent ca domiciliul meu este in acelasi apartament cu cel in care imi desfasor activitatea.
Taxa salubritate
miorica
Va rog sa imi spuneti daca legea prevede taxa obligatorie pe gunoi. Parintii mei stau la sat la casa si au incheiat un contract cu firma de salubritate in 2008 ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.