avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Agresiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Agresiune

Buna ziua!
In urma cu cateva zile am primit un pumn de la o persoana, eu neavând nicio vina! Din aceasta lovitura eu am ramas fara dintele 21, care este chiar in fata, dar si cu buza de jos sparta!
Joi o sa iau certificatul medico-legal, iar apoi o sa merg la politie. As vrea ca agresorul sa imi plateasca dintele, cheltuielile aduse in urma acestei agresiuni, dar si daune morale. Cat ar trebui sa cer daune morale. Vreau sa mai spun ca sunt minor(16 ani).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs apreciati, in functie de toate consecintele negative în plan fizic, psihic și afectiv pe care le-ati suferit.
Martori au fost la eveniment?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Da, au fost.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa ii indicati in plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală ADRIANN2017 ADRIANN2017 BUNA ZIUA,va rog sa imi raspundeti:daca un tip ma lovit cu pumnul in gura si mi-a spart buza din dreapta jos si un dinte de sus din fata,cam cati bani a-s ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizică IustinF IustinF Buna seara,as avea nevoie de un sfat sau o lamurire,recent am fost lovit fara motiv cu un obiect intr-un club de o persoana necunoscută mie.In urma agresiunii ... (vezi toată discuția)
Bataie - actionare in instanta dodo_tk dodo_tk Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost \"implicat\" intr-o bataie cu un vecin. Mai precis am primit un pumn in gura. De fata 2 martori: sotia paratului si ... (vezi toată discuția)