avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Exista un titlu de proprietate pt. un pamant arabil. Cand s-a emis acest titlu, bunicul era mort si au fost trecuti cei trei fii mostenitori, dupa care au murit si ei. Acum , nepotii vor sa faca partaj si iesire din indiviziune si sa renunte toti in favoarea unuia singur. Avand in vedere ca nu au posibilitatea sa mearga, sa fie prezenti la notar au deschis proces si au trimis intampinari ca renunta la tot in favoarea acelui mostenitor si au depus si declaratii ca au primit sulta. Judecatorul a decis ca respinge cererea de partaj si iesire din indiviziune pt. ca nepotii nu au dezbatut succesiunea, spunand ca partile nu au facut dovada ca exercita un drept de proprietate in comun asupra imobilului supus partajului. Este corect? Daca noi suntem mostenitorii si am dovedit cu certificate de nastere si am depus tot ce a cerut acest judecator, care judecator niciodata in timpul procesului nu a cerut sa prezentam aceste succesiuni, ce putem face?
Cel mai recent răspuns: dorel13 , utilizator 07:21, 6 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dorel13 dorel13 Am avut un proces in care, in cererea de chemare in judecata avocatul a scris \"partaj si iesire din indiviziune\" Este vorba despre un teren agricol de pe un ... (vezi toată discuția)
Apel, citarea părților. este obligatori să se prezinte și pârâții? dorel13 dorel13 lS-a facut un apel la o hotarare judecatoreasca data de judecatorie. Au primit citatie si paratii. Este obligatoriu sa se prezinte si paratii ? daca da, cum ... (vezi toată discuția)
Multi mostenitori....dezbatere dorel13 dorel13 Vreau sa deschid un proces de dezbatere mostenire a unui titlu de proprietate pe numele bunicului, decedat la emiterea acestui titlu, pe care sunt trecuti cei ... (vezi toată discuția)