avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit apartament proprietate persoana fizica ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit apartament proprietate persoana fizica inchiriat unei societati comerciale. Firma nu deduce facturile cu utilitatile.

Buna ziua,
Am un apartament pe care l-am inchiriat in 2015 unei societati comerciale care desfasoara activitati de coafor, cosmetica medicala. Facturile sunt pe numele meu, al proprietarului, fara a fi deduse de firma in contabilitate.

Eu am platit impozit la ANAF pe venituri din chirii, iar la primarie impozit pe persoana fizica, fara sa mi se spuna ca trebuie sa completez vreo declaratie, sau sa duc copie dupa contractul de inchiriere la primarie.

Ce este de facut? Voi plati din urma impozit pe cladiri majorat si penalitati?

Alte discuții în legătură

Impozite spatii comerciale baldovin_trandafira baldovin_trandafira Buna ziua! Sunt persoana fizica si am un spatiu amenajat in curte pe care il inchiriez pentru diverse activitati,cu contract si plata impozitelor la zi! In ... (vezi toată discuția)
Acte taxe și impozite închiriere apartament firma MariaM87 MariaM87 Buna ziua. Am făcut partaj cu tatăl meu vitreg pentru un apartament ( moștenire de la mama mea) și de la 1 ianuarie 2020 trebuie sa fac contract nou pe ... (vezi toată discuția)
Impozit din chirie donya donya BUNA ZIUA. SUNT NOUA PE FORUM SI VREAU SA VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINVA IN LEGATURA CU O PROBLEMA.TIN CONTABILITATEA LA UN CABINET DA AVOCATURA SI RECENT ... (vezi toată discuția)