avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recuperare vechime A.M.R.C.T. EST Bacau
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recuperare vechime A.M.R.C.T. EST Bacau

Buna ziua!
Tatal meu a lucrat in jurul anilor '80 la A.M.R.C.T. EST Bacau. Din cate am inteles societarea nu mai exista. Urmeaza varsta de pensionare si trebuie sa isi recupereze vechimea. Cum se poate obtine o adeverinta de vechime de la o societate care nu mai exista?
Cu stima,
Robert A.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 12 Decembrie 2017
Adresati-va :SC LOCATO SA (fost AMRCT EST BACĂU) - Lichidator judiciar EUROINSOLV SPRL

Euroinsolv S.P.R.L.
sediul în mun. Piatra Neamţ, str. Durăului, nr. 13, C.P. 610004, jud. Neamţ,
Va multumesc pentru raspuns. Trebuie mers personal acolo? Sau se poate trimite solicitarea si sa primim documentele prin posta/curier?
Puteti trimite solicitarea prin posta.
Imi cer scuze pentru intrebarile multiple, dar suntem in necunostiinta de cauza. Solicitarea trebuie facuta catre SC LOCATO SA (fost AMRCT EST BACĂU) sau catre lichidatorul judiciar?
Catre lichidatorul judiciar al societatii.
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare vechime Carmen olteanu Carmen olteanu Buna ziua, eu am lucrat in anii \'80 la A.M.R.C.T. EST BACAU si as dori sa stiu cu cine pot intra in contact si care este adresa la care pot trimite o cerere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul ... DianaCiu009 DianaCiu009 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul judiciar al societății EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74 ... (vezi toată discuția)