avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare vechime

Buna ziua, eu am lucrat in anii '80 la A.M.R.C.T. EST BACAU si as dori sa stiu cu cine pot intra in contact si care este adresa la care pot trimite o cerere pentru obtinerea unei adeverinte de vechime daca societatea nu mai exista ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:13, 7 Octombrie 2024
Adresati-va :SC LOCATO SA (fost AMRCT EST BACĂU) - Lichidator judiciar EUROINSOLV SPRL

Euroinsolv S.P.R.L.
sediul în mun. Piatra Neamţ, str. Durăului, nr. 13, C.P. 610004, jud. Neamţ,
Bună ziua. Va rog sa mi spuneți și mie cine a preluat arhivele de la întreprinderea anvelope Victoria Floresti jud Prahova.. Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2024
Crăciun Gheorvhe, utilizator
Intrebati aici
Michelin Floresti - Uzina Victoria
Adresă: Strada Uzinei 1, Florești 107255
Număr de telefon: 0244 307 379
As dori sa am acces la arhivele fostei firme de transport I.J.T.L în vedere de a scoate vechimea tatălui meu care trebuie sa iese la pensie
IJTL din ce localitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare vechime a.m.r.c.t. est bacau anttony anttony Buna ziua! Tatal meu a lucrat in jurul anilor \'80 la A.M.R.C.T. EST Bacau. Din cate am inteles societarea nu mai exista. Urmeaza varsta de pensionare si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, oare știți ceva de arhiva fostei Întreprinderi ... DianaMARGA3 DianaMARGA3 Bună ziua, Oare știți ceva de arhiva fostei Întreprinderi Flacăra Ploiești? Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)