avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit it
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit it

Am terminat facultatea și am luat licența în iulie în timp ce lucram la o firma IT. De la 1 august mi s-a schimbat încadrarea în funcția de analist însă scutirea de impozit am primit-o începând cu luna noiembrie pe motiv ca nu am făcut anumite cereri și nu am depus fisa matricola. Am dreptul sa primesc impozitul din urma, pe cele 3 luni în care am avut această funcție?? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Scutire impozit angajat in it bodanelu bodanelu De curand a fost dat un ordin de ministru ce exclude dependenta de anumite facultati pentru a beneficia de scutirea de impozit ca angajat in IT. Eu lucrez ... (vezi toată discuția)
Scutire plata impozitului pe salariu CBogdanStefan CBogdanStefan Buna seara, Asa cum sugereaza si titlul , as dori sa aflu mai multe informatii privind eligibilitatea de a fi scutit de plata impozitului pe salariu. ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - scutire impozit in baza ordinului nr. 1348/2015 andreaneamtu andreaneamtu Buna ziua, As dori sfatul dumneavoatra intr-o problema de modificare de contract. Lucrez la o firma IT de aproximativ 1 an si jumatate pe postul de Tehnician ... (vezi toată discuția)