avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia fortata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia fortata

Buna ziua, lucrez la o agenție de pariuri iar managerul meu ma tot amenință că ma face sa mi dau demisia mutandu ma la o agentie departe de mine unde nu am cu ce ma intoarce.mentionez ca lucrez oana la ora 22.00. Dacă nu ma duc o zi la munca ma poate da afara??? Mai este valabilă litera i pe cartea de munca???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 6 Decembrie 2017
Ce rişti, ca salariat, dacă lipseşti nemotivat de la muncă
www.avocatnet.ro/articol_433...

In prezent, desfacerea disciplinara a c.i.m. are ca temei legal : art.61 lit.a C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie la zi roxanac89 roxanac89 Buna ziua! Lucrez la o firma de un an si jumatate si as dori sa plec, cu demisie la zi.Nu as dori sa stau in preaviz. Ce se poate intampla daca nu imi accepta ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la locul de munca inginerie inginerie Buna ziua, anul trecut m-am angajat din somaj la o firma ca inginer(mergeam cu muncitorii pe teren la lucru). Anul acesta seful a hotarat sa ma testeze scris ... (vezi toată discuția)
Demisie cristal_touch21 cristal_touch21 Buna ziua!Astazi am vrut sa imi scriu demisia la zi,am vorbit cu managerul de magazin si a zis ca e ok in principiu dar trebuie sa dea un telefon.EU SUNT ... (vezi toată discuția)