avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare post Licentiat in arte vizuale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare post Licentiat in arte vizuale

Buna ziua,
Ma lovesc deseori de situatii in care nu stiu cum sa incadrez viitorii salariati. Am un viitor salariat care a finalizat Facultatea de Arte si Design - licentiat in arte vizuale.
Pe ce pozitie l-as putea incadra? Angajatorul isi doreste angajarea pe postul de Designer grafica, doar ca mi se pare mai potrivita functia pentru un absolvent de Arhitectura.
Ma puteti ajuta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 6 Decembrie 2017
Il poate angaja pe functia de Designer grafica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nomenclator Daniela Matei Daniela Matei Buna ziua! Am o mare pb vis a vis de faptul ca desi specializarea mea de designer amenajari sau industrial(studii superioare), nu este prevazuta ca atare in ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate cor-caen mimi23 mimi23 Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: O societate doreste sa angajaze un absolvent al facultatii de arhitectura, arhitect de interior, ... (vezi toată discuția)
Dosar candidatura concurs functionar public primarie AlinMandrica AlinMandrica Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi, raspunsuri referitoare la urmatoarea problema de care ma \"lovesc\": de curand am aplicat pentru un ... (vezi toată discuția)