avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nomenclator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nomenclator

Buna ziua!
Am o mare pb vis a vis de faptul ca desi specializarea mea de designer amenajari sau industrial(studii superioare), nu este prevazuta ca atare in nomenclator, singura meserie atestata astfel fiind cea de Designer Grafica.Sunt nevoita a fi inregistrata ca si designer grafica, desi eu am diploma pe design de cu totul alt tip.
Va rog mult sa-mi trimiteti rice solutie la aceasta problema, pentru ca pe termen lung imi poate crea neplaceri!
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Daniela Matei , utilizator 14:38, 26 Februarie 2010
de ce spui ca nu exista in cor designer amenajari sau industrial??? 347102, 347103, 347104...
Exista, dar nu figureaza ca si posturi cu studii superioare.:(
asta e..ce va intereseaza in principiu?sa fiti incadrata pe un post pt care se cer studii superioare si deci sa aveti un salariu mai mare sau sa vi se recunoasca exact ce ati studiat dar sa fiti incadrata pe post pt care se cer studii medii si deci salariul e mai mic?optiunea e a dvs..in fct de ce varsta aveti, etc...bafta
Se pare ca este destul de inutil forumul de fata, de vreme ce am primit un singur raspuns ,.si acela lipsit de coerenta. :hm: este inutil deasemenea sa si insist in conditiile date.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2010
Daniela Matei, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca, fisa post, acte studii angajare anitsirc anitsirc Buna seara! Sunt angajat la o firma privata de peste un an de zile. O sa descriu pe scurt situatia. Ceea ce prestez eu pentru firma nu coincide deloc cu ... (vezi toată discuția)
Resurse umane - se recunosc studiile superioare? carmenhener@yahoo.es carmenhener@yahoo.es Eu sunt incadrata pe postul de facturista si am anexat la contractul de angajare copie dupa studii superioare si as vrea sa stiu daca mi se recunoaste vechime ... (vezi toată discuția)
Studii superioare incadrat pe studii medii nusi nusi sunt contabila la o UM am studii superioare terminate de 3 ani, dar sunt incadrata tot cu studii medii "deoarece " asa e postul prevazut cu studii medii . Se ... (vezi toată discuția)