Eu sunt incadrata pe postul de facturista si am anexat la contractul de angajare copie dupa studii superioare si as vrea sa stiu daca mi se recunoaste vechime pe studii superioare daca sunt incadrata pe acest post.Va multumesc.
In cazul prezentat studiile superioare – deocamdata – sunt recunoscute ca vechime in munca numai la momentul pensionarii.
Dat fiind ca postul pe care il ocupati nu “cere” studii superioare e probabil sa nu va incadreze angajatorul ca avand studii superioare… Nu stiu daca pentru postul pe care il ocupati se mentioneaza si studii superioare… Daca in COR sunt mentionate si studii superioare angajatorul poate sa va “ofere” aceasta incadrare… Daca nu, ar trebui sa schimbe incadrarea cu un post unde sunt necesare studii superioare – prin COR.
Eu sunt incadrata pe postul de facturista si am anexat la contractul de angajare copie dupa studii superioare si as vrea sa stiu daca mi se recunoaste vechime pe studii superioare daca sunt incadrata pe acest post.Va multumesc.
Cod COR 413202 - facturist
Nu necesita studii superioare ... :)
Cor contabil
Bia77
Buna ziua, am fost angajata in urma unui anunt care prevedea post de economist, studii superioare. Am specialitate in management si adm publica, iar de la ... (vezi toată discuția)