avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mai e valabila legea 163/2007
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mai e valabila legea 163/2007

Buna ziua.Stau la bloc si am o problema cu vecina,care isi tine caruciorul pe hol, si holul practic se injumatateste .Despre aceaste situatie am vorbit si cu presedintele blocului,care nu cred ca va lua masuri. ce pot sa fac? Normal ca prima oara am discutat cu vecina,care a pretins ca toata lumea asa isi tine caruciorul,langa usa.Am urcat pana la ultimul etaj si acoborat pana la parter,dar nu am vazut niciun carucior amplasat langa usa.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
katy62, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine cheie de la intrarea in bloc? mariaguciu mariaguciu Buna ziua! Blocul nostru are doua intrari (usi). De foarte multi ani s-a utilizat pt. accesul in bloc, o singura intrare, cea din spatele blocului. Intre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, deasupra etajului ... liviaBCLM liviaBCLM Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje, deasupra etajului 10(unde stau eu) exista uscatoria si ceva birouri cred. Ideea este ca am fost inundata de sus ... (vezi toată discuția)
Montare usa termopan spatiu comun bloc desco42 desco42 Eu stau intr-un bloc care are culoare largi si lungi. Apartamentul meu este in capatul culoarului, dupa lift. In fata mea mai este un alt apartament. Acum 3 ... (vezi toată discuția)