avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Daca un director de scoala spune unui angajat fie el ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Daca un director de scoala spune unui angajat fie el profesor,educatoare sau personal auxiliar s aplece din scoala lui este un abuz?

Daca un director de scoala manipuleaza consiliul profesoral impotriva unui profesor, prin diferite mijloace de persuasiune este un abuz?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
epure teodor, utilizator
Cel mai recent răspuns: Axus , utilizator 18:35, 17 Decembrie 2017
Directorul de scoala nu e stapanul scolii!Normal ca e un abuz!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă un cadru didactic are norma în 2 scoli și ... scg scg Bună ziua, dacă un cadru didactic are norma în 2 scoli și dorește sa păstreze functia de baza în școală unde are mai puține ore, respectiv 5 din 18, ... (vezi toată discuția)
Dacă prezenta în consiliile profesorale este obligatorie dacă ... scg scg Dacă prezenta în consiliile profesorale este obligatorie dacă sunt profesoara în 2 scoli și școală unde aleg sa am funcția de baza refuza sa tina ... (vezi toată discuția)
membrii in consiliul director la o asociație de părinți. Stan Lidia Stan Lidia Bună ziua! Am și eu doua întrebări legate de o asociație de părinți: 1. Un părinte, fost vicepreședinte al asociației, profesor în același timp, ... (vezi toată discuția)