avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

fosta sotie lucreaza in italia la negru si refuza sa plateasca pensia pentru un minor,ce pot face pe cale legala ca aceasta sa plateasca,mentionez ca nu cunosc adresa exacta
Cel mai recent răspuns: pufypufy , utilizator 16:46, 8 Decembrie 2017
Plângere penală.


Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
gi-jane2, moderator
Dacă are bunuri, fosta soţie poate fi executată silit pentru pensia restantă din ultimii 3 ani, dacă nu are, poate fi sancţionată prin plângere penală, dar trebuie să-i dovediţi tot dvs. reaua credinţă, ceea ce e greu şi bani tot nu primiţi.
Puteți să-mi dați, vă rog, un model de plângere penală?
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru marirea pensiei alimentare a minorului Angela Brudaru Angela Brudaru :-/ Sint o mamica cu doi copii dintr-o casatorie esuata, si as dori sa aflu cum trebuie sa formulez, mai bine zis ce articole din Codul Familiei sau din alte ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie intretinere irinaursu irinaursu Fostul sot nu a platit pensia pt.copilul nostru incepand cu luna septembrie ac. pot sa ii fac plangere penala si sa ma adresez unui executor pt.recuperarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita pensie alimentara neplatita de doi ani jumatate Z.A.G. Z.A.G. Buna ziua. Am divortat din iunie 2009 iar in sentinta de divort (care este definitiva si irevocabila) s-a stabilit o pensie alimentara pe care fostul meu sot ... (vezi toată discuția)