avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Radiere ipoteca dupa plata credit
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Radiere ipoteca dupa plata credit

Buna ziua,
Am platit creditul luat prin Prima Casa in apr 2016. Am obtinut cu greu returul de la Fondul de garantare (aproape un an) - ba s-au pierdut actele la ei, ba s-a pierdut raspunsul la banca...
Acum se apropie apr 2018 si banca tot n-a rezolvat sa gasesca un notar care sa se deplaseze la sediul lor ca sa rezolve radierea ipotecii din cartea funciara.
Ce se poate face in acest caz?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: akeem , utilizator 08:19, 7 Decembrie 2017
Conditionat de interesul dv,puteti desfasura personal demersurile necesare
Nu sunt in tara. Intr-adevar, realizarile de mai sus au fost obtinute in prioada concediilor doar ca dupa incheierea fiecarei etape si angajarea urmatoarei mi se transmitea de la banca cum actiunea urmatoare e in responsabilitatea lor si... nu se mai intampla nimic.

Concret deci ce trebuie facut? Sa gasesc un notar, sa-l iau de mana si sa ma duc la banca? Sa iau reprezentantul bancii de mana si sa ma duc cu el la notar? Care e procedura? Intreb deoarece nu e f clar, am tot cautat pe net si nici in lege nu e explicit cine ce face si nici parerile celor care raspund nu converg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca - procedura n_roxxanne n_roxxanne Va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru radierea ipotecii dupa ce am achitat integral un credit ipotecar la casa.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament de la o firma in 2016. am achitat creditul ... vecinulsuparat vecinulsuparat Am cumparat un apartament de la o firma in 2016. Am achitat creditul acum si as vrea sa vand apartamentul. Am contactat un notar si imi solicita extrasul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau ... Nicxus Nicxus Buna ziua, Am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau sa il vand. Dupa o perioada in care am cautat potentiali cumparatori am gasit in cele din urma ... (vezi toată discuția)