avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lovire picior in magazin
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Lovire picior in magazin

Buna seara,

Vizitand un magazin de faianta si gresie, m-am trezit la un moment dat, in timp ce ma uitam la un tip de faianta, ca din spate, imi pica 2 placi de faianta de 1 m pe un picior, impactul fiind undeva la genunchi.
M-a durut atuncea destul de mult, am vazut ca pot sa merg, nu e cazul de vreo fractura, insa dupa 1 saptamana simt ca ma jeneaza ceva la acel picior. Nu este jena cu durere, ci mai degraba cred ca are legatura cu nervul din zona aceea, ca si cum nu as avea stabilitate totala pe acel picior.
Nu am fost deloc la doctor.

Cum as putea sa cer daune pentru asa ceva si daca as putea sa obtin ceva, deoarece pentru mine ar putea insemna sa raman cu aceasta problema toata viata? Ce pasi ar trebui sa urmez ?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Decembrie 2017
Irina_sebea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Irina_sebea , utilizator 18:11, 8 Decembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sesizati atunci conducerea magazinului,formulati o notificare imediat dupa producerea incidentului.chemati ambulanta la magazinul respectiv era posibil sa aveti mai multe sanse.Aveti cumva vreun martor care sa confirme cele sustinute de dvs,ati consultat un medic .
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana sa va intrebati ce puteti obtine material vb, mai bine mergeti la doctor sa vedeti ce problema aveti la picior.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa cum ati prezentat, este putin probabil sa aveti castig de cauza intr-o eventuala actiune.
Incercati sa va tratati, nu cred totusi ca o sa ramaneti cu aceasta problema toata viata.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Asa cum ati prezentat, este putin probabil sa aveti castig de cauza intr-o eventuala actiune.
Incercati sa va tratati, nu cred totusi ca o sa ramaneti cu aceasta problema toata viata.
Cum ar fi trebuit "sa prezint/sa fi fost realitatea" pentru a avea castig de cauza ?
Nu de alta, dar sa stim toti, care mai patim, ce trebuie sa facem.
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
Irina_sebea, utilizator
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca sesizati atunci conducerea magazinului,formulati o notificare imediat dupa producerea incidentului.chemati ambulanta la magazinul respectiv era posibil sa aveti mai multe sanse.Aveti cumva vreun martor care sa confirme cele sustinute de dvs,ati consultat un medic .
Daca au trecut deja 8 zile de la eveniment, ce mai pot face ? Mentionez ca n-am facut nimic din ce mi-ati spus.
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
Irina_sebea, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme medicale accident antonela888 antonela888 Buna ziua in urma unui accident rutier am avut piciorul fracturat, medicul a refuzat sa mi-l puna in ghips, am mers zilnic la el si alergam dupa el prin ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima M Daniel M Daniel Buna ziua Din pacate acum 2 saptamani am avut un accident rutier in care a fost implicata o persoana.Eu eram la volanul masinii, am iesit de pe straduta si ... (vezi toată discuția)