avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme medicale accident
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme medicale accident

Buna ziua
in urma unui accident rutier am avut piciorul fracturat, medicul a refuzat sa mi-l puna in ghips, am mers zilnic la el si alergam dupa el prin spital si el imi spune sa ma duc la cabinetul lui paticular ca acolo se pune in ghips, am ajus acolo si surpiza:imi spune ca la cabinet nu se pune in ghips ca sa merg in spital a doua zi dar el nu imi recomanda sa il pun...si replica lui la faptul ca ma alergat pe drumuri a fost ca el trebui sa castige bani. am ajuns cu piciorul la un medic din alta localitate care ma examinat si mi la pus dansul in ghips, insa am 1 luna jumate de la incident si ma doare incontinuare, si am un os proieminent iar doctorul mi-a spus ca asta e cauza pentru ca nu a fost imobilizat inca de la inceput. Inca un amanunt, in acte mi-a trecut acest doctor incompetent entorsa in loc de fractura, Si eu am certificat medico legal cu fractura. In mom in care l-am intrebat de ce mi-a trecut entorsa in documente cand rezultatul de la radiografie fusese fractura, a inceput sa tzipe.Acum am probleme cu piciorul si sper sa nu fie si la politie din cauza lui. Ce pot sa fac? sa il reclam ? si unde?
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
antonela888, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 13:04, 11 Mai 2010
Reclamati-l la colegiul medicilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)
Posibil caz malpraxis? User4567 User4567 Buna ziua! In urma unei căzături am ajuns la spitalul de urgenta al orașului în care locuiesc cu dureri puternice de cot. Am fost trimis la radiografie ... (vezi toată discuția)
Grad de handicap foaie foaie sotul meu a depus un dosar pentru a-i acorda un grad de handicap, la prezentare doctorita ia spus ca ii da grad accentuat , ca apoi sa-i vina acasa decizie ... (vezi toată discuția)