avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Privare de libertate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Privare de libertate

Salut, de putin timp m-am mutat intr-un complex rezidential,unde de curand s-a montat o bariera la intrarea. Am fost anuntati ca persoanele care nu au loc de parcare in incinta nu pot sa intre. Eu nu am loc de parcare.Ideea este ca nici masinile de interventie,nici curieri si nici cunostintele care vor sa ma viziteze nu au acces.Este legal ce se intampla sau este un mod de privare de libertate?
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
Catach, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 08:38, 7 Decembrie 2017
privare de libertate ar fi daca cineva v-ar tine undeva inchis cu forta si fara temei legal. deci nu poate fi vorba de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complex rezidential: problema parcare MihaelaP1234 MihaelaP1234 Buna ziua, am cateva nelamuriri cu privire la legalitatea unei bariere montate ansablului rezidential unde locuiesc. Exista mai multe blocuri si sunt doua ... (vezi toată discuția)
Ridicare masini din parcare privata a complexului rezidential gunnar gunnar E posibil ca din parcarea privata a unui complex rezidential sa fie ridicate masinile parcate aiurea? E nevoie ca asociatia de proprietari sa faca ceva sau e ... (vezi toată discuția)
Salut, locuiesc intr-un ansamblu rezidential de 2 blocuri. intrarea ... justinw227 justinw227 Salut, Locuiesc intr-un ansamblu rezidential de 2 blocuri. Intrarea pe drumul de servitute este blocata cu o bariera si nu poti intra decat pe jos, intr-un ... (vezi toată discuția)