avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Deschierea unui site de filme/seriale online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Deschierea unui site de filme/seriale online

Buna dimineata!

As dori sa stiu din punct de veredere legat cat de ok este deschiderea unui site de filme/seriale online. Acestea vor putea fi vizionate gratuit, nu sunt vandute, insa evident vor fi anunturi pe site.
Exista o limita pana la care sa merg/vreo regula sau este strict interzis acest lucru?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:44, 7 Decembrie 2017
Nu exista o "limita", insa licentele pentru filmele distribuite gratuit vor fi foarte scumpe. Asta daca nu va limitati la Stan si Bran si alte filme vechi pentru care drepturile de autor au expirat. Plus ca va trebui sa luati masuri IT contra copierii acestor filme si contra vizionarii lor din alta tara decat Romania.
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea vizionarilor de filme online alex25121985 alex25121985 Am o simpla intrebare: exista site-uri (ex. megavideo), care ofera posibilitatea non-membrilor (celor care nu sunt inregistrati) sa vizioneze filme seriale ... (vezi toată discuția)
Produse personalizate cu elemente de identitate protejate de drepturi de autor dmihaic dmihaic Buna ziua si Hristos a Inviat, In primul rand as vrea sa va urez un Paste fericit si sper ca am ales forumul corect avand in vedere ca sunt nou. Vin la ... (vezi toată discuția)