avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legalizare Contract v-c Auto (dupa copie certificata)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legalizare Contract v-c Auto (dupa copie certificata)

Buna tuturor,

Am pierdut contractul de v-c auto original, dar am o copie certificata (din aceea roz).
Intrebarea este: cum pot proceda pentru legalizarea unei alte copii certificate, in absenta originalului? Exista vreo procedura? Trebuie sa declar undeva pierderea originalului?

Mulțumesc anticipat pentru orice ajutor.
Copiile nu se legalizeaza. La ce va trebuie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta timbru de mediu pierduta teo_pojar teo_pojar Buna ziua. Am adunat toate hartiile pentru inmatricularea definitiva, dar cand am ajuns la ghiseu m-am trezit ca imi lipsete chitanta originala de la timbru ... (vezi toată discuția)
Obtinere foaie matricola societate inchisa JeleuVerde JeleuVerde Buna Ziua, Poate ma puteti ajuta cu informatii despre obtinerea unei foii matricole in original a diplomei de licenta care a fost emisa de o societate ... (vezi toată discuția)
Anularea unui contract de vanzare cumparare fara acordul meu teodora.nenciu teodora.nenciu Buna, ziua, Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna in ce mod ma afecteaza declararea contractului de vanzare cumparare ca fiind nul de catre fostul meu ... (vezi toată discuția)