avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum merge procedura de adopție când tatăl biologic ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum merge procedura de adopție când tatăl biologic este de acord?

Buna ziua,am doi copii gemeni,cu tata lor nu am fost înscriși,dar copii sunt pe familia lui,el dupa 7 ani vrea singur sa dea refuz de copii cu condiția ca îl dezic de pensia alimentara,eu m-am recăsătorit și sunt în alta familie, soțul meu vrea sa ii infieze pe familia lui ,cum merge procedura?merci

Cel mai recent răspuns: Intesanta , utilizator 12:18, 7 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie minor iulia_trad_04 iulia_trad_04 Buna ziua, Acum doi ani am divortat, iar baietelul mi-a fost incredintat mie. Tatal biologic nu isi viziteaza fiul si nici nu ii plateste pensia ... (vezi toată discuția)
Adoptia unui minor de 14 ani robpetrache robpetrache Buna ziua, bine v-am gasit. Cat mai pe scurt : M-am casatorit in 2002 cu o femeie care avea o fiica de 5 ani, Alexandra. Ne-am trait viata impreuna de atunci ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - schimbare nume minor mamaana2016 mamaana2016 sunt despartita de tatal fetitei mele de trei ani ..fetita locuieste la mine si am optinut prin tribunal ca tatal ei s o poata vedea doar in prezenta mea la ... (vezi toată discuția)