avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obligarea proprietarului la luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obligarea proprietarului la luare in spatiu

Am un contract de comodat pe 5 ani cu prelungire automata pentru o locuinta, iar proprietarul nu se prezinta la Politie pentru a-mi semna luarea in spatiu, desi stia ca mi-a expirat buletinul si a promis ca va veni la biroul de evidenta a populatiei. L-am asteptat degeaba acolo si ma evita, in timp ce eu am buletinul expirat. Ce pot face pentru a intra in legalitate si ce masuri se pot lua impotriva acestui proprietar?
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
NICOLASA, utilizator
Cel mai recent răspuns: NICOLASA , utilizator 16:31, 8 Decembrie 2017
Din pacate nu il puteti forta sa se prezinte la evidenta populatiei.
Intrebarea mea era: ce masuri se impun impotriva acestui proprietar care ma impiedica sa-mi fac cartea de identitate si ce act de identitate pot solicita eu la biroul de evidenta a populatiei, avand un contract de comodat pe 5 ani cu prelungire automată. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Decembrie 2017
NICOLASA, utilizator
Ar trebui sa-l oblige cei de la evidenta populatiei!... Daca suntem pasibili de plata unei amenzi cand ne expira cartea de identitate, nu ar trebui sa-i oblige la luare in spatiu pe proprietarii care ne impiedica sa ne facem actele prin... neprezentare?
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
NICOLASA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia pe propria raspundere a domiciliului NICOLASA NICOLASA In cazul in care proprietarul unui imobil nu colaboreaza pentru formalitatile de luare in spatiu, putem solicita cartea de identitate cu schimbarea ... (vezi toată discuția)
Flotant posibil in timpul succesiunii? Ioana B1980 Ioana B1980 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)
Anularea acordului de luare in spatiu mariana_1 mariana_1 din motive intemeiate, am luat acum un an in spatiu o persoana. adresa ei pe buletin in acest moment este la domiciliul meu. stie cineva (pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)