avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fostul soț mă amenință că anulează declarația ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fostul soț mă amenință că anulează declarația acord de plecare cu minorul din țară pe care a dat-o pentru 3 ani. Ce trebuie să fac în această situație?

Buna ziua. Sunt ieșită din tara cu copilul cu procura de la tatăl copilului pe o perioada de 3 ani, noi având un proces pe rol pentru neplata pensie alimentară și abandon de familie deschis de mine cu plângeri la parchet si politie.
Ieri a fost anunțat că noi ne judecam apoi m-a sunat sa retrag plângerea împotriva lui că ii patez cazierul si CA ÎMI VA STRICA PROCURA SI SA VIN IN TARA CU COPILUL.
EU sunt in Germania cu copilul si l-am integrat aici grădiniță medic si la. Primărie.
Ce trebuie sa fac in situatia aceasta, că el mă ameninta si am si convorbirea pot sa o depun la dosar. Nu stiu ce sa fac sunt disperata că mai am un bebeluș de 7 luni.
Va rog sfatuiti-ma.

Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cucoanes daniela , utilizator 21:09, 9 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Poate sa mă oblige sa mă întorc cu copilul in tara sau sa îmi facă dosar penal?
Probele pot sa le depun la dosar cu amenințările din partea lui?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa reveniti in ROMANIA.

Puteti chiar sa-i faceti plangere pentru amenintare si/sau santaj. Inregistrati toate convorbirile, pastrati sms-urile, mailurile.
Am sa le scot la un xerox si sa le depun la dosar ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari prin sms nicoleta1975 nicoleta1975 Primesc amenintari (chiar si cu moartea) prin telefonate si prin mesaje pe telefonul mobil.Stiu foarte bine cine este autorul intrucat il cunosc si nici nu isi ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea antoneugen antoneugen am fost amenintat de concubinul sotiei prin telefon cu nr privat ca daca mai fac vizite acasa la copil el fiind cu mama pana la solutionarea procesului ma va ... (vezi toată discuția)
Amenintare. exista posibilitatea sa fie condamnat la inchisoare ? ATAT ATAT Vă prezint o situatie a fratelui meu. O relatie intre 2 persoane care intr-un final se despart dar el continua sa o tachineze...fie prin telefon fie prin ... (vezi toată discuția)